Share-minator

A TV2 berendelte a Mintaapák 3. évadát

2020. november 25. - shareminator

Jövőre megérkezik a Mintaapák 3. évada a TV2 képernyőjére – tudta meg a SorozatWikiA 3. évadról szóló információt a TV2 Média Csoport Sajtóosztálya is megerősítette, és azt is közölték, hogy a forgatás jövő tavasszal folytatódik. Ez alapján arra lehet számítani, hogy legkorábban 2021 nyarán kerülhet képernyőre az új évad.

06a57889dfdf6c95637a5a100a606374_600.jpgForrás: TV2 Sajtószoba

A sorozat 2. szezonjának forgatásai már befejeződtek, az epizódjai karácsonyig fognak kifutni a TV2-n. A Mintaapák tavaly novemberben indult a TV2-n, a kezdetekben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig már kifejezetten jó nézettséget produkált. A sorozat forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, majd ennek következtében április elején idő előtt véget ért a Mintaapák 1. évada.

A sorozat szereplőgárdája a 2. évadra jelentősen kicserélődött. Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán vették át a távozó színészek helyét. Az apák közül Mészáros Béla volt az egyetlen, aki a folytatásban is főszereplő maradt. A Mintaapák 2. évada augusztus végén indult a TV2-n és azóta is minden hétköznap este képernyőn van. 

 

Forrás: SorozatWiki.hu

 

Vadonatúj kísérőműsorral erősít a Farm VIP

Hétköznap esténként 22:05-től, érkezik a Farm, ahol élünk a Farm VIP vadonatúj kísérőműsora a TV2 képernyőjén. – írta meg az Mmonline.hu

A kibeszélő műsorban szemtől szemben faggatja a szereplőket a műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és a kalandrealityben a gazda szerepét betöltő showman, Gáspár Zsolti. 

2db5d25b8db323d51db4afb42bd910a9_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A hétfő esti, első adás vendégei a piros csapatból Vasvári Vivien és Ambrus Attila, a sárga csapatból pedig Horváth Éva és Terecskei Rita voltak. Az érintettek többek között a hétfői lakóhely-csere nehézségeiről és személyes tapasztalataikról is kendőzetlen őszinteséggel meséltek.

Ha lemaradtál volna a kalandreality kísérőműsorának első részéről visszanézheted az alábbi linken: 

Nézd vissza a teljes adást! (tv2.hu)

 

Felhasznált forrás: 

mmonline.hu | Kísérőműsorral erősít a Farm VIP

A Farm VIP hivatalos oldala! Extra videók és exkluzív tartalmak egy helyen! (tv2.hu) 

 

Valóságshow celebek utóélete – avagy milyen az élet a villalét után

Itt a lét a tét!” – mondja a 2002 szeptemberében elindult magyar valóságshow-sorozat szlogenje, amelynek köszönhetően hamar belopta magát a magyar közönség szívébe. A valóságshow-k hozzánk hasonló szereplőket vonultatnak fel, akikhez hamarosan elkezdünk kötődni és tudni akarjuk, mi történik velük – ebben rejlik igazi varázsuk. November 14-én, szombaton elindult a Való Világ powered by Big Brother 10. évada az RTLII-n, a legújabb széria premierje kapcsán összegyűjtöttük az elmúlt évek legismertebb, legbefutottabb szereplőit, aki a villában töltött idő után is megmaradtak a köztudatban.   

2fd92f4ba72fb277d9ea6ca13954fa72_2.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

A jubileumi, tizedik szériájánál tartó Való Világ 2002-ben elindult első évada óta sok ismert és kevésbé ismert celebet köszönhetünk a műsornak. Vannak olyan, a műsorral betörő hírességek, akiknek ma már sikeres televíziós személyiségként ténykednek, de természetesen akadnak olyan hírességek is, akiket bár még nem felejtett el teljesen az ország, de nem tudtak áttörő sikert kovácsolni a Való Világ utáni években.

Rögtön az első évadban találkozhattunk egy ma is sikeres médiaszemélyiséggel, akinek sikerült maga mögött hagynia a valóságshow sztár jelzőt és saját jogon, sok munkával és szerencsével sikerült szép tévés karriert befutnia. Ő Majoros Péter, ismertebb nevén Majka. A döntőt ugyan elvesztette, ám a Való Világ történetének máig legsikeresebb szereplője lett. Sikeres vállalkozó, zenész és a konkurens TV2 számos műsorában megfordult már, jelenleg pedig a Bezár a bazár! című műsort vezeti Tillával.

majka.jpg

Forrás: https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1609/201609225-valosagshowhos-aki-ma-is5.jpg?w=800&h=534&t=5  

Majka mellett a Való Világ negyedik szériájában szereplő, Nádai Anikónak sikerült hasonlóan sikeres karriert építenie a műsor után. Először a BeleValóVilág című, Való Világ 5. szériájához kapcsolódó háttérműsort vezethette, majd ugyanebben az évben a Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című valóságshow, az AlekosznakValó háttérműsornak volt a műsorvezetője. Ezután az Éjjel-nappal Budapestben kapott egy főszerepet, majd kisfia születése után 2016-ban az RTL Klub Farm című műsorának háziasszonya lett. Ugyanebben az évben a Való Világ 8., majd 9. évadának is műsorvezetője volt és 2020 júliusában bejelentették, hogy Puskás Petivel kiegészülve idén is ők vezetik a Való Világ 10. évadát. 2019-ben és 2020-ban rábízták a Házasodna a gazda műsorvezetését és a nagy múltú Mónika Show örökségeként, a saját nevével fémjelzett Anikó #show házigazdája is. Emellett gyakran láthatják a nézők a Reggeli című műsor műsorvezetői székében.

aniko_akkor_most.PNG

Forrás: https://comment.blog.hu/2015/02/12/nadai_vv_aniko_is_kiszall_az_ejjel-nappal_budapestbol

https://femina.hu/hazai_sztar/nadai-aniko-szakitott/ 

Sikerült a fennmaradás VV Ágicának is, Szögeczki Ágnes több mint tizenöt éve a bulvármédia szereplője. Számos műsorban megfordult azóta, manapság a TV2 Farm VIP című műsorában találkozhatunk vele.

agica.jpg

Forrás: https://tv2.hu/data/files/99997/99997503.jpg

Osváth Zsolt ugyan nem nyerte meg a show nyolcadik szezonját, de felépített magának egy 133 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornát, több RTL-es műsorban dolgozott a háttérben szerkesztőként és jelenleg is sokszor találkozhatunk vele a televízióban, egyfajta ’megmondó emberként’ (Breaking – LifeTV, Vacsorakirály – LifeTV).

osvath-zsolt-vacsorakiraly-gyoztes.jpg

Forrás: https://nlc.p3k.hu/uploads/2020/09/osvath-zsolt-vacsorakiraly-gyoztes.jpg

Az elmúlt 18 év visszaemlékezése alapján jól látszik, hogy nagyon keveseknek adatott meg a műsor utáni áhított médiakarrier. A jelenleg az RTLII-n futó 10. széria szereplői közül a bemutatkozó videóik alapján sokuk dédelget hasonló álmokat, a kérdés már csak az, hogy a mostani évad jelentkezői közül ki lopja meg magát legkönnyebben a nézők szívébe. 

 

Felhasznált források:

https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1dai_Anik%C3%B3

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/a-valovilag-eddigi-jatekosaira-ez-tortent-veluk/xs9p0wm

https://rtl.hu/rtl2/valovilag

https://hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g

  

A hétköznap estéket az RTL Klub, a hétvégét pedig a TV2 nyerte

A nézettségi versenyben a két konkurens tévécsatorna küzdelme tovább folytatódik. A nézettségi adatokból jól látszik, hogy a hétköznap estéket a lakosság nagy része az RTL Klub Konyhafőnök VIP műsorával, míg a szombat estéket a TV2 kiemelt műsoraival töltik a nézők írta meg az Mmonline.hu.

A múlt heti nézettségi adatokból az látszik, hogy a 18-49 éveseknél és főműsoridőben el tudott húzni az RTL Klub a TV2 mellett. A 18-49 éves korosztályban 6,7 százalékpontnyi különbséggel vezet az RTL Klub. Heti átlagban 18,7 százalékot ért el a Konyhafőnök VIP, ezzel a főzős műsor lefedi a főműsoridő jelentős részét. 

kvip.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

Továbbra is érzékelhető a különbség a hétköznapok és a hétvégék nézettségi eredményei között. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől péntekig az RTL Klub műsorainak főműsoridős közönségaránya 18,5 százalék, a TV2 8,5 százalékához képest, ami kimagasló különbség. Azonban a hétvégén a TV2 kompenzálja a vesztes hétköznapokat. Hiszen szombat este 14,8 százalékos közönségarányt értek el a 8,6 százalékos RTL Klubbal szemben. Ez azt jelenti, hogy a Dancing with the Stars műsorra sokkal többen voltak kíváncsiak, konkrétan múlt szombaton 272 ezres nézettséggel és 16,3 százalékos közönségaránnyal futott a műsor, ami nézőszámban 22 ezres, share-ben 0,5 százalékpontos javulást jelent. Emellett vasárnap este jól kezdett a Farm VIP kaland-reality is, ami 315 ezres nézettséget, valamint 17,5 százalékos közönségarányt produkált. A 18-49 éveseknél kicsi, a teljes lakosságnál viszont nagyobb előnnyel nyerték a sávjukat az Álarcos énekessel szemben.

dwts.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

Összességében elmondható, hogy a 18-49 éves korosztályban az RTL Klub műsorai vannak az első két helyen: az Álarcos énekes (352 ezer néző) és a pénteki Konyhafőnök VIP (330 ezer néző). A harmadik pedig a TV2-s Farm VIP lett (315 ezer néző). A teljes lakosságot vizsgálva az éremátadó tribünön három TV2-es produkció szerepel. A Farm VIP több mint egymillió nézőt vonzott, a Dancing with the Stars 953 ezres nézőszámot produkált, a keddi Tényekre pedig 914 ezren voltak kíváncsiak. 

 

Forrás: Mmonline.hu

https://www.mmonline.hu/cikk/melyik-csatorna-nyerte-a-nezettsegi-versenyt/ 

Adatok forrása: RTL / Nielsen Közönségmérés, TSV + vendég adatok 

Tarolt a Farm VIP első adása

November 15-én, vasárnap kirobbanó sikerrel indult a TV2 új kaland realityje a Farm VIP. Több mint 1 millió néző követte figyelemmel a celebek vidéki ténykedését és ezzel az eredménnyel a Farm VIP lett a múlt hét legnézettebb műsora – írta meg a TV2 Sajtószoba. 

A teljes lakosság körében több mint 1 millió nézőt szögezett a képernyők elé a Farm VIP első adása, amit a TV2 okosan a hétvégére időzített. A műsor további részei a szokott rendben, hétköznap esténként 20:35-kor kezdődnek a TV2-n. A pirosak és a sárgák csapata már elfoglalta a vidéki komfortos parasztházat és az összetákolt pajtát egyaránt, sőt ma este a sárga csapat egy játékosa már búcsúzik is a versenytől. A ma esti adásban a Farmgyűlésen a sárga csapat tagjai egymás között döntenek arról, – hogy Horváth Éva kivételével, aki védettséget szerzett – melyik csapattársuktól búcsúzzanak el. 

farm_sarga.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A 18-59 éves korcsoportban egyedül csak a Magyarország-Izland focimeccs tudta legyőzni nézettségben a műsort, így a Farm VIP ebben a korcsoportban a második helyet szerezte meg magának a 464 ezres nézőszámmal. A műsor a saját idősávját is fölényesen nyerte: a tévénéző 18-59 évesek 18,2 százaléka a Farm VIP-t választotta, míg az RTL Klub azonos idősávját 2,6 százalékponttal kevesebben, 15,6 százalék.

A 18-49 évesek körében is nagy volt a különbség a 2 csatorna nézői részesedése között, a Farm VIP 17,7 százalékot, az RTL Klub azonos idősávja 16,8 százalékot ért el. A teljes lakosság körében is a TV2 kaland realityje volt az abszolút győztes. A nézők 20,9 százalékát, azaz 4,6 százalékponttal több embert érdekelt a műsor, mint a fő konkurens azonos idősávja.  

 

*2020.11.14-15. átlag nézői részesedését tekintve (SHR%)
Live+as live adatok
Főműsoridő=18:00-22:59
Forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás

Forrás: TV2 Sajtószoba

http://sajtoszoba.tv/index.php?m=friss&id=1479 

 

Az RTL Klub saját gyártású műsorai a második hullám dacára sem maradnak el

Minden a tervezett elképzelések szerint halad, ami az RTL Klub saját gyártású műsorait illeti. Kolosi Péter az RTL Magyarország programigazgatója szerint a második hullámban nem kell lemondani egyetlen közkedvelt, vagy új RTL-es produkcióról sem a nézőknek – írta meg az RTL Sajtóklub.   

"Ősszel már egyetlen tervezett műsor sem marad el. A fokozódó járványhelyzet és a korlátozások csak megnehezítik, de nem teszik lehetetlenné a forgatásokat. Az állandó változások közepette így legalább egy dolog biztos marad a nézőink életében: az RTL Magyarország továbbra is hiteles tájékoztatást és tartalmas szórakoztatást nyújt a számukra” – fogalmazott Kolosi Péter, a cég programigazgatója a következő időszakban képernyőre kerülő, saját gyártású műsorokkal kapcsolatban.

rtl_magyarorszag_logo.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

A programigazgató elmondta, hogy a járványhelyzet első hullámában átalakított terveket, amikor egy-egy műsor indulását törölni kényszerültek, a második hullámban már – köszönhetően a csatorna munkatársainak és partnereinek – biztosan a képernyőre tudják vinni. Kolosi Péter az új televíziós évad sokak által várt produkcióit két főbb csoportba sorolta.

Az elsőben az úgymond már 'dobozban lévő' műsorok szerepelnek, ahol a második hullám nem befolyásolja a produkció elkészülését.Erre jó példa az Apatigris című hazai fejlesztésű sorozat, amely a tavaszi premiert követően végül csak most ősszel került a képernyőre, vagy az Álarcos Énekes, amelynek forgatása már hetekkel ezelőtt befejeződött. Hasonló a helyzet az erősen kezdő A Konyhafőnök VIP-val, de a Híradó, a Fókusz és a heti magazinok is fennakadások nélkül jutnak el a nézőkhöz. 

A második csoportba pedig azok a produkciók tartoznak, ahol a gyártási folyamat még nem fejeződött be. Ilyen például az élőben közvetített Való Világ, az Életünk története, vagy a hamarosan érkező Keresztanyu is.  A járvány hatására mindkét esetben szükség volt változtatásokra. Ahol már befejeződött a gyártás, a műsorra tűzés és a sugárzás időpontjának meghatározásában történt módosítás, ahol pedig a gyártás még most is tart, ott az előírtnál is szigorúbb egészségvédelmi szabályokat vezettek be. 

2fd92f4ba72fb277d9ea6ca13954fa72_2.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

"Nagyon fontos, hogy a villába biztosan csak egészséges játékosok költözzenek”, mondta el Kolosi Péter a Való Világ új részeire utalva. „A beköltözők már egy hete karanténban vannak, ez idő alatt természetesen tesztelték őket és a beköltözés előtt még egyszer tesztelni fogják. Utána – a kiesésükig – Magyarország legbiztonságosabb helyén lesznek, így minden okunk megvan bízni abban, hogy a Való világ 10. lesz a magyar televíziós piac legstabilabb élő műsora.”

A programigazgató azzal zárta gondolatait, hogy az RTL Magyarország nemcsak a saját gyártású produkciói esetében igyekszik mindent megtenni a vírus terjedésének megfékezéséért, hanem Maszkot fel! jelmondattal elindított és a helyes maszkhasználatra ösztönző kampányán keresztül is, amelynek szpotjai naponta többször is láthatók a képernyőkön.

 

Forrás: RTL Sajtóklub

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?a=news&id=12309 

Sokan nézték a Magyarország – Izland labdarúgó mérkőzést csütörtök este

Szépen szerepelt a 18-49 éves férfiak között a csütörtök este az M4 Sporton közvetített Magyarország – Izland labdarúgó meccs. A győzelem sportértéke mellett, – nevezetesen, hogy ezzel kijutott az Európa-bajnokságra a válogatott – nézettségi szempontból is jól sikerült este volt - írta meg az Mmonline.hu.

A teljes magyar lakosságot tekintve a mérkőzés 18 százalékos közönségarány mellett, 774 ezer nézőt vonzott. A 18-49 éves korosztály tagja közül 351 ezren követték figyelemmel az M4 Sport élő közvetítését és 20,4 százalékos share-t produkált. A szintén ebbe a korosztályba tartozó férfiaknál pedig 27,7 százalékos közönségarányt ért el a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött lejátszott összecsapás. 

foci.jpg

Forrás: https://media.istockphoto.com/videos/guys-sitting-on-couch-watching-tv-and-cheering-video-id472986510?s=640x640

A jó elérés ellenére az is biztosnak látszik, hogy a 774 ezres nézőszámmal nem a mérkőzés lesz a hét legnézettebb műsora. Elmondható, hogy az esemény ebben a rendkívüli helyzetben is sok nézőt ültetett az M4 Sport képernyője elé, de ez még így sem tekinthető kimagasló nézettségnek. Úgy tűnik, hogy a labdarúgás esetében kiugró nézőszámot vagy egy nevesebb ellenfél, vagy a sportág szempontjából nagyobb presztízzsel bíró esemény (Európa-, vagy világbajnokság) képes generálni. 

 

November 15-től december 15-ig ingyenesen elérhető a National Geographic csatorna teljes műsorkínálata a mindigTV-én

Egy egész hónapon át ingyenesen lesz elérhető a National Geographic csatorna teljes műsorkínálata. A díjmentes időszakban, visszarepülve az időben az ókori Egyiptomban találhatjuk magunkat és megtudhatjuk miről mesél Tutankhamon fáraó szarkofágja, de láthatjuk az óceán mélyén rejlő hajóroncsokat is, sőt még tudósok gondolatait is hallhatjuk a koronavírus-járvány alakulásáról írta meg az Mmonline.hu. 

photo-1521967906867-14ec9d64bee8.jpg

Forrás: https://unsplash.com/photos/PpYOQgsZDM4 

A nézők megtudhatják, hogy miről „mesél” több ezer év után a bebalzsamozott fáraó szarkofágja. A National Geographic rendkívüli dokumentumfilmjében a Diana: Saját szavaimmal című filmből megtudhatják a hercegné személyes, legbelsőbb gondolatait és érzéseit. A Bekasztlizva külföldön műsorban láthatják milyen a 'hűvösön' egy idegen országban, a Vírusvadászokban a tudósok legújabb értekezéseit hallhatják a koronavírusról. A háborús dokumentumfilmek szerelmesei is örülhetnek a Élet a II. világháború árnyékában és A Harmadik Birodalom építményei műsorok okán. 

Decemberben tovább borzolja a kedélyeket  Sam Sheridan sorozata az Elátkozott helyek atlasza. Az író-kalandor utánajár mi igaz többek között a hírhedt Drakula történetből és a Bermuda-háromszög rejtélyéből. A Lecsapolt óceán epizódjaiban pedig a tudósok rég elveszett roncsok nyomára bukkannak az óceán mélyén. 

Forrrás: Mmonline.hu

https://www.mmonline.hu/cikk/ingyen-jon-a-national-geographic-a-mindigtv-n/ 

Új évaddal visszatér a VIASAT3-ra a Feleségek luxuskivitelben

A VIASAT3 egyik legnépszerűbb saját gyártású műsora, a Feleségek luxuskivitelben 4. évada november 30-án, 21 órakor visszatér a képernyőre. Az új évad ismét négy epizódon keresztül szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Drámából és meglepetésekből most sem lesz hiány, sőt egy új Feleség tovább fokozza majd a már amúgy is sokszor paprikás hangulatot - írta meg a Sony Pictures sajtószoba. 

10233204_original_felesegek_luxuskivitelben_s4_2.jpg

Forrás: Sony Pictures sajtószoba

A reality új évadában a jól megszokott arcok mellett egy újonnan csatlakozó Feleség is feltűnik majd. Csősz Boglárka, Molnár Nini, Nagy Noémi, Polgár Tünde és Yvonne Dederick mellett Anfisa Bulgakova csatlakozik a luxus csapathoz.  

10233203_original_felesegek_luxuskivitelben_s4_4.jpg

Forrás: Sony Pictures sajtószoba

A csapat új tagja, Anfisa Bulgakova háromgyerekes édesanya, aki virágzó üzlete vezetése mellett a természetes szépség nagyköveteként is dolgozik. Biztosak lehetünk benne, hogy érkezésének nem mindenki fog örülni. A hat teljesen különböző személyiségű, sikeres és elszánt nő között kizárt, hogy ne legyen semmiféle konfliktus. Így hát a 4. évad garantáltan rengeteg drámát és meglepő történést tartogat a reality rajongók számára.

A négy epizódból megtudhatjuk, milyen is egy vérbeli luxus Halloween-buli, láthatjuk hogyan birkóznak meg a szüreteléssel a pompás Andrássy Rezidencián eltöltött napok alatt, milyen szemkápráztató ékszercsodákkal vonulnak fel egy gyémánt partin és abba is bepillantást nyerhetünk, hogyan készül a karácsonyra egy hamisítatlan luxusfeleség.

 

Forrás: Sony Pictures sajtószoba

https://www.sonypicturespress.hu/press-releases/luxus-drama-es-csillogas-november-30-erkezik-felesegek-luxuskivitelben-legujabb 

Jön a jubileumi ValóVilág10 powered by Big Brother az RTLII-n

A 10., jubileumi ValóVilág10 powered by Big Brother ismét az ország legmenőbb, legfurcsább és legextrémebb arcaival várja a nézőket - írta meg az RTL Klub Sajtószoba.

371f588045dec4890fb963e4f799a22b_2.jpg

Forrás: RTL Klub Sajtószoba

A 2002-ben elkezdődött Való Világ széria üstökösként száguldott végig a magyar média egén, és azóta is töretlenül népszerű. 2020-ban pedig elérkeztünk a tizedik, jubileumi Való Világhoz (gyártó: Paprika Studios). November 14-én, szombat este az RTLII-n megnyitja kapuit Magyarország elsőszámú luxusbörtöne, hogy a villalakók megküzdjenek egymással a 36 millió forintos főnyereményért. 

Az RTLII-n látható reality műsorvezetői, Nádai Anikó és Puskás Péter már tűkön ülve várják, hogy megismerkedjenek azokkal a vállalkozó szellemű emberekkel, akik másokkal összezárva szeretnék magukat próbára tenni és megküzdeni a hatalmas nyereményért.

A ValóVilág10 powered by Big Brother után jelentkező kisérőműsorban, a BeleValóVilág powered by Big Brotherben pedig Gáspár Győző várja majd a nézőket minden nap 23:00 órától.

ValóVilág10 powered by Big Brother, november 14-től minden szombaton 21:00-tól, a hét többi napján pedig 22:00-tól az RTLII-n! A műsor epizódjai visszanézhetők az RTL Most platformon.

Forrás: 
RTL Magyarország
Marketing és Kommunikációs Igazgatóság

http://rtl2.sajtoklub.tv/?a=news&id=633

süti beállítások módosítása