Share-minator

A KARÁCSONYFADÍSZEK KÉSZÍTÉSÉNEK RÉSZLETEIT IS MEGTUDHATJUK A LEGÚJABB MADE IN GYETVÁN CSABÁVAL EPIZÓDBAN

2021. december 13. - shareminator

ep4_32.JPG

Forrás: Discovery 

A Discovery Channel hazai gyártású sorozatának, a Made in Gyetván Csabával hétfő esti részéből megtudhatják a nézők, hogy miként készülnek a karácsonyfadíszek és, hogy hogyan betonozzák tükörsimára az ipari csarnokokat. A műsor vadonatúj része december 13-án hétfő este 21 órakor látható a Discovery Channel műsorán!

 

Karácsonyfadísz

Magyarország soproni külterületén működik egy karácsonyfadíszeket készítő üzem, amelynek termékei komoly sikert arattak mind itthon, mind külföldön. A családi vállalkozás keretin belül évi több millió darab, kézzel készült gömböt alkotnak immáron negyedik generációja óta.

ep4_19.JPG

Forrás: Discovery

A karácsony ünnepének egyik nélkülözhetetlen kellékei a színes, csillogó karácsonyfadíszek. Az ünnepi gömbök tömeges elkészítésének módját azonban nem sokan láthatják, így a Made in kameráinak segítségével most a Discovery nézői ezt is végigkövethetik!

 

Ipari csarnokok betonozása 

A gyártósori termelés hatalmas változást hozott az ipar világába. Óriási méretű beruházások jöhettek létre, amellyel az ipari igények is gyorsan megváltoztak: gigantikus ipari csarnokokra lett szükség. A gigászi építmények kivitelezése igazi szakmai bravúr.

ep4_12.JPG

Forrás: Discovery

Egy adott termék gyártásának beindítását nagyon sok minden előzi meg, például felépül a gyártócsarnok, amit le is kell betonozni. Hogyan lesznek simák, tökéletesen vízszintesek és repedésmentesek ezek a felületek? Megtudhatjuk ebből a részből!

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr7716782586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása