Share-minator

Látványosan visszaesett a Netflix növekedése

2021. április 23. - shareminator

A streamingszolgáltató friss beszámolója szerint számottevően csökkent 2021 első negyedévében az új előfizetők száma. netflix.jpg

Kép forrása: media1.hu

A Netflix a tervezett 6 millió új előfizetőhöz képest csak 4 millióval bővült az idei első negyedévben - írja a BBC a cég beszámolója alapján.

Amikor a COVID-19 megjelent, az egész világon otthon maradtak az emberek, melynek köszönhetően a streamingszolgáltató tavaly 15,8 millió új előfizetővel növekedett.

A járvány azonban megzavarta a Netflix gyártási folyamatait is. A cég szerint az új műsorok hiánya is hozzájárulhatott a kialakult a drasztikus csökkenéshez. Hozzátették hogy ez várhatóan helyreáll, mivel hamarosan új részekkel folytatódnak a slágerműsorok.

Az előfizetők számának csökkenését a Netflix részvényei is megérezték, mert 11 százalékkal, 489,28 dollárra csökkent az árfolyam, így a cég teljes értéke 25 milliárd dollárral lett kevesebb a jelentés közzététele után.

 

 

Felhasznált források:

https://media1.hu/2021/04/21/drasztikusan-lecsokkent-a-netflix-novekedese/

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr3516510752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása