Share-minator

Újabb gyári kalandokra hívja a nézőket a Discovery Channel hazai gyártású sikersorozatában

2021. május 05. - shareminator

Az előző három évad kiemelkedő sikere után Gyetván Csaba ismét friss epizódokkal jelentkezik a népszerű magyar gyártású műsor következő, negyedik évadában, amelyben ismét elképesztően izgalmas és exkluzív helyszínekre látogat el. A Made in Gyetván Csabával legújabb epizódjai rávilágítanak azokra az apró részletekre, amelyek életünket működtetik és észrevétlenül zökkenőmentesebbé, könnyebbé varázsolják mindennapjainkat. Mindemellett a gyártási folyamatok bemutatásával tárja a nézők elé, hogyan válik a technológia világa egyre modernebbé és fenntarthatóbbá. Az új évad epizódjai május 12-től szerda esténként 20.00 órától látható a Discovery Channel műsorán.

4-hullamkarton_1.JPG

Forrás: youtube.com

A Discovery nézői számára újabb lehetőség kínálkozik arra, hogy belessenek a gyártástechnológia kulisszái mögé, és megismerjék azokat az eljárásokat, amelyekkel a mindennapi életünket könnyebbé tévő eszközeink készülnek. A Made In Gyetván Csabával negyedik évada újabb izgalmas gyártósorokra kíséri el a rajongókat. Legyen szó az otthonunkban megtalálható faparkettáról, házi kedvenceink eledeléről vagy az olyan mindennapi tárgyakról és ételről, mint egy sportcipő vagy a gyorsfagyasztott élelmiszer – Gyetván Csaba megmutatja nekünk milyen összehangolt technológiai megoldásokra és precizitásra van szükség a magyar gyártóegységekben.

„A vállalatok számára is egyre hangsúlyosabb a környezettudatosság. Ma már nincs olyan téma, ami ne lenne köthető a környezetvédelemhez, ezért is fordítok kiemelt figyelmet arra, hogy minél több fenntartható eljárást mutassak be a nézőknek a műsorban” – mondta Gyetván Csaba

Ahogyan a nézők azt már megszokhatták, ezúttal is kiemelt szerepet kap a fenntarthatóság. Ebben az évadban megtudhatjuk mi lesz a fém hulladékok sorsa – mi történik egy gazdátlan tévével, hűtővel vagy a roncs autóval. Mindemellett kiderül az is, hogyan készül el pillanatok alatt egy családi ház, előre legyártott panelekből. 

A sorozat új részei május 12-től szerdánként 20.00 órakor láthatóak a Discovery Channel műsorán.

1. Epizód - május 12., 20.00

Gyetván Csaba az első részben megmutatja a nézőknek, hogyan milyen precíz, egymásra épülő műveletek eredményeként jönnek létre a modern faparketták, majd ezt követően az állateledelek gyártásának folyamatát mutatja be – nem meglepő módon ez az eljárás nagyban hasonlít az élelmiszerek elkészítésének módszerére. Mindenki számára fontos, hogy nyugalomban és biztonságban érezhessen magát otthonában, és ebben nagy szerepe van modern biztonsági ajtóknak és kerítéseknek. A Made In Gyetván Csabával negyedik évadának első részéből kiderül, hogyan is készülnek ezek a mindennapi, mégis nagyon fontos eszközök.

1_4.jpg

2. Epizód – május 19., 20.00

Az, hogy cipőt hordunk a lábunkon szinte evidens mindannyiunk számára, azonban belegondoltunk már egyszer is, hogy vajon milyen gyártási eljárás végeredményeként kerül cipősszekrényünkre az említett lábbeli? Egy magyar manufaktúrában végig kísérhetik a nézők, hogy milyen sok lépésben készülnek a sportcipők – azonban előtte az egyes darabok formatervezésének folyamatát ismerhetjük meg. 

Az életünk szerves részét képezik a műanyag csövek, a vízvezetékek vagy épp a padló alatt futó fűtőrendszer formájában, mégsem fordítunk elég figyelmet arra, hogyan is készülnek. A sorozat második epizódjából kiderül!

2_4.jpg

3. Epizód – május 26., 20.00

A gyorsfagyasztott ételek gyorsaságuknak és egyszerűségüknek köszönhetően szinte minden család fagyasztójában megtalálhatóak, nagy népszerűségükből adódóan pedig minden élelmiszerboltban megannyi féle félkész étel közül választhatunk. Gyetván Csaba ebben a részben megmutatja, hogyan gyártanak le egyetlen nap leforgása alatt elképesztő mennyiségű, azaz 100 tonna gyorsfagyasztott élelmiszert.

Akárhová nézünk, szinte mindenhol beton vesz körül minket, és habár egyszerűnek tűnhet az elkészítése, ezen anyag köré ma már komoly tudományág épül. Az igazi kérdés, hogy mit csinál egy betonlabor és hogyan készül ez az anyag egy mobil betonüzemben?

3_3.jpg

4. Epizód – június 2., 20.00

A fa újrahasznosításáról sok szó esik, ám ugyanolyan fontos téma, hogy mi lesz az fém hulladék sorsa. Mi történik a tévékkel, hűtőkkel, vagy akár a forgalomból kivont, roncs autókkal és karosszériákkal miután az emberek megválnak tőlük? Ebben az epizódban kiderül!

Elsőre azt gondolnánk, hogy egy teljes ház felépítéséhez hónapokra, néha talán évekre van szükség, azonban egy innovatív technikának köszönhetően akár pár nap leforgása alatt is elkészülhet komplett otthonunkelőre legyártott panelek segítségével!

4_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2816523078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása