Share-minator

A Netflix tarolt a Golden Globe-on

2021. március 01. - shareminator

Tíz díjat söpört be a Netflix az idei online Golden Globe gálán, A korona és A vezércsel is hozott díjakat a streaming szolgáltatónak.

golden-globes-2021_k9zm_1280.jpg

Kép forrása: hu.ign.com

A Korona negyedik évada is óriási népszűréggel futott tavaly a Netflixen a II. Erzsébet uralkodását bemutató széria pedig a Golden Globe díjátadón 4 elismerést gyűjtött be, a legjobb tévésorozat mellett Emma Corrin (Diana hercegnő), Josh O’Connor (Károly herceg) és Gillian Anderson (Margaret Thatcher) és kapott díjat.

Jól szerepelt a Netflix egy másik szériája, A vezércsel is. Az egyévados szériák között bizonyult a legjobbnak és a főszereplő Anya Taylor-Joy is megkapta az elismerést.

Történelmet írt a Golden Globe-on Chloé Zhao, aki az első női rendező volt, aki elnyerte az elismerést. A Nomadland című alkotás emellett begyűjtötte a legjobb filmnek járó díjat is.

Az idei Golden Globe díjazottak teljes listája itt olvasható.

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/nagyot-ment-a-netflix-a-golden-globe-on/ 

https://hu.ign.com/golden-globe-dij-2021/65532/news/golden-globe-dijazottak-2021-meg-a-prezentalok-es-nyertesek-is-beleszalltak-a-bajban-levo-dijatadoba

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2516445918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása