Share-minator

Elstartolt a Telekom TV új platformja

2021. március 25. - shareminator

A Telekom új televíziós platformja elhozta az igazi többképernyős 4K élményt.

magyar-telekom-telekom-tv.jpg

Kép forrása: broadbandtvnews.com

Ügyfelei megváltozott tartalomfogyasztási igényeihez igazodva a Telekom bővíti  szolgáltatásait  – a hazai szolgáltatók közül elsőként. Ugyanis fontos újítást hoz a tévénézés minőségében a kereskedelmi 4K adással, és új, jövőbe mutató lehetőségeket biztosít az otthoni kikapcsolódása a SmartBox funkciói által.

„Új TV platformunkkal, a Telekom TV-vel hatalmasat léptünk előre, hogy a hazai piacon kiemelkedő integrált élményt nyújtsunk a lineáris és az on demand alapú szórakoztatásban. Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy ügyfeleinknek otthon is mindig a legjobbat nyújthassuk a digitalizáció eszközeivel. Az új Telekom TV által az egész család, mindenki felfedezhet valami újat, tanulhat, inspirálódhat, kikapcsolódhat és ezzel magabiztosabban és biztonságosabban mozoghat a kiszámíthatatlan körülmények között is. Ezzel tudunk tenni azért, hogy az előfizetőink nyertesei legyenek a folyamatosan változó világnak” – mondta Szabó Melinda, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A Telekom TV előfizetői csomagok a korábbiakhoz képest tartalmukban és havidíjukat tekintve nem változtak, csak az elnevezésük más: Telekom TV Alap, Telekom TV Szuper Családi HD és Telekom TV Szuper Családi Mozi.

 

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/elindult-az-uj-telekom-tv/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr5016479208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása