Share-minator

Exek és nyomozók – új francia sorozat a Prime-on

2021. május 20. - shareminator

A TV2 Média Csoporthoz tartozó csatornán debütált Léa és Paul története, akiket nem csupán a szakmájuk, hanem magánéletük is összeköt.

exek_es_nyomozok_lea_paul.jpg

Kép forrása: sorozatwiki.hu 

Május 14-én dupla résszel debütált az Exek és nyomozók(Tandem) című krimisorozat a Prime-on.

A megoldatlan rejtélyek önmagukban is komoly kihívást jelentenek, azonban tovább bonyolódik a helyzet, ha közös munkát az érzelmek is beárnyékolják, ugyanis nyomozóként a volt feleséged nem csupán a főnököd, de a gyermekeid anyja is – írja ismertetőjében a csatorna.

Léa Soler (Astrid Veillon) parancsnokot kinevezik, így a nyomozóosztály élére kerül, ahol kénytelen együtt dolgozni egykori férjével, Paul Marchallal (Stéphane Blancafort). A zűrös helyzet adott, már csak az a kérdés marad, hogy felül tudnak-e kerekedni a felmerülő kellemetlenségeken.

 

 

Felhasznált források: 

https://media1.hu/2021/05/14/exek-es-nyomozok-francia-sorozattal-ujit-a-prime/

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr716566884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása