Share-minator

Netflixen az Anyám és más futóbolondok a családból

2021. április 14. - shareminator

Felkerült az Anyám és más futóbolondok a családból című magyar film a Netflixre, amely azonnal át is vette az első helyet a platform nézettségi toplistáján.

fu1.jpg

Kép forrása: erdelyikronika.net

A filmet Fekete Ibolya rendezte, aki a forgatókönyvet is írta. A filmdrámát 2015. november 5-én mutatták be a mozikban, ahol nagy sikert aratott. A rövid epizódok és anekdoták füzéréből álló alkotás Woody Allen-i humorral mesél a magyar történelemről és a családi emlékezet jelentőségéről. Az Anyám és más futóbolondok a családból című produkcióban Ónodi Eszter, Gáspár Tibor, Barkó György, Básti Juli és a százéves lengyel színművésznő, Danuta Szaflarska is látható, akinek magyar hangját Ónodi Eszter adja teljesen elváltoztatott orgánumon.

 

 

Felhasznált források:

http://musorvizio.hu/felkerult-netflixre-az-anyam-es-mas-futobolondok-a-csaladbol/

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr1116501034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása