Share-minator

A vasárnap este a Banánnak hozta el a győzelmet

2020. december 07. - shareminator

Tegnap este véget ért az Álarcos énekes második évada az RTL Klubon. A döntő megmérettetésben a Röfi, a Zebra és a Banán mérte össze, hogy melyikük a legjobb rejtőzködő. Az este számos izgalmas momentumot tartogatott a nézők és a nyomozók számára egyaránt.

A show házigazdája, Istenes Bence a döntő nyitányában egy diszkrét szájra puszival köszöntötte Sebestyén Balázst, amin a rádiós műsorvezető volt a leginkább meglepve. Ezután Gáspár Laci díjazta Nyomozótársait és a műsorvezetőt is, majd kezdetét vette a végső Finálé.

 35673385_7bdff8237cb76771faa096005522bb4f_wm.jpg

Forrás: https://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/3567/35673/356733/35673385_7bdff8237cb76771faa096005522bb4f_wm.jpg 

A három finalista rejtőzködő összecsapását követően a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Röfi lett az este első leleplezettje, ezzel ő végzett a harmadik helyen. A leleplezés előtt a Nyomozók beismerték, hogy a Röfi remekül rejtőzködött és korán sem volt egyszerű feladat megtippelniük, hogy ki van a maszk mögött. Gáspár Laci Tóth Gabira tippelt, Hargitai Bea az első évad győztesére, a Nyuszira, azaz Gallusz Nikire voksolt. Sebestyén Balázs szerint Dér Henit rejti az álarc, Csobot Adél pedig csatlakozott Gáspár Laci tippjéhez. A Nyomozók tippjeikkel nem is tévedhettek volna nagyobbat! 

rofi_5-e1607288902495-660x371.png

Forrás: RTL Sajtóklub

A zsűritagok legvadabb álmukban sem gondolták volna, hogy a Röfi karaktere nem egy női versenyzőt rejt. Így óriási volt a megdöbbenés, amikor a Röfi felfedte kilétét és Puskás Peti mosolygott rájuk az álarc alatt. Felocsúdva a fordulatból, a Banán és a Zebra végső párbajával dőlt el, hogy ki lesz a második évad győztese. Itt két olyan híresség harcolt a közönség és a Nyomozók kegyeiért, akik eddig egymás ellen még soha sem léptek fel és még egy párbajukon sem veszítettek!

molnar_aron.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

A döntő első sikeres találata a Zebra volt! Csobot Adél régebbi megérzésére hagyatkozott és Molnár Áronra tippelt, Hargitai Bea a „szétlövés” taktikáját követve Nagy Zsolt nevét mondta be. Ezúttal Gáspár Laci csatlakozott Csobot Adélhoz, Sebestyén Balázs pedig Lőrincz Eriket gyanította az álarc alatt. Két nyomozó is sikeresen tippelt, a Zebra álarc ugyanis valóban Molnár Áron, színművészt rejtette! 

banan-alarcos-gyoztes-enekes-miller-david-1024x684.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

Az Álarcos énekes fináléjának győztese, a Banán lett! A díjátadója előtt a Nyomozók leadhatták legvégső tippjeiket. Teljes egyetértésben, magabiztosan mondta be Gáspár Lacit követőn Hargitai Bea, Csobot Adél és Sebestyén Balázs is a tippet, vagyis Miller Dávid nevét. Ezzel a közös, sikeres megfejtéssel búcsúztak a Nyomozók a második évadtól.

 

Felhasznált forrás:

RTL Sajtóklub 

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?a=news&id=12382

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr516321374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása