Share-minator

Nicsak, ki vagyok finálé – Ők rejtőztek a maszkok alatt!

2021. január 11. - shareminator

Tegnap este végre megtudhattuk, kiket rejtett a Varjú, a Baba és a Tigris jelmeze. A TV2 Nicsak, ki vagyok? második évadát a Tigris, azaz Metzker Viki nyerte.

Január 10-én, vasárnap este véget ért a TV2 szuperprodukciójának, a Nicsak, ki vagyok – A rejtélyek színpada második évada és nem várt fordulatokat tartogatott az este a nézők és a zsűri számára is. A Varjú kilétét illetően a legtöbb tippet Vastag Csaba, Kamarás Iván és Makranczi Zalán kapta. Sajnos azonban egyik csapatnak sem sikerült eltalálnia, ugyanis nagy meglepetésre a jelmez Dobrády Ákost rejtette.

n.jpgForrás: borsonline.hu

A Baba lelepleződése is sokként hatott a zsűrire, hiszen a maszk mögött Mihalik Enikő szupermodell bújt meg, akinek még menedzserét, Kajdi Csabát is sikerült alaposan megtévesztenie.

n2.jpgForrás: borsonline.hu

A versenyt a Tigris bőrébe bújt Metzker Viki nyerte, akinél a két csapat leginkább Fresh Andit vagy Somorjai Ilonát vélte a jelmez alatt.

n3.jpgForrás: borsonline.hu

Felhasznált források: 

https://www.borsonline.hu/celeb/dobbent-csend-a-studioban-ot-rejtette-a-varju-jelmeze-a-nicsak-ki-vagyok-ban/219621

https://hvg.hu/kultura/20210110_A_Tigris_nyerte_a_TV2_alarcos_musorat

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2716384234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása