Share-minator

Duplapremierrel kezdi az AMC az újévet

2021. január 04. - shareminator

Két közkedvelt sorozat premierjével indul a hét és a 2021-es év az AMC-nél. Január 4-én, hétfőn 22:00 órától vár minket a fantasy-horror, NOS4A2 2. évadának premierje Zachary Quinto főszereplésével, majd 22:45-től érkezik a Fargo 4. szezonja a közönségkedvenc Chris Rock-kal a címszerepben.

A NOS4A2 következő évadának története nyolc évvel később folytatódik és nyomon követhetjük majd Vic McQueen és Charlie Manx egymás ellen folytatott élet-halál küzdelmét. Charlie bosszújának tárgya nem más lesz, mint Vic fia, Wayne, aki a lány számára a legfontosabb személy a világon. Az összecsapások szembesíteni fogják őket régi hibáikkal és megkérdőjelezi saját létezésüket is – mindenképpen érdemes lesz figyelemmel követni!

A Fargo várva várt újabb tizenegy része az 1950-es évekbeli Kansas City-be kalauzol bennünket. Az alvilági figurát alakító Chris Rock fegyverszünetet köt az ellenséges olasz maffiával, melynek megpecsételéseként a két maffia vezér elcseréli egymással fiaikat, hogy sajátjukként neveljék fel őket. Azonban egy váratlan haláleset gyorsan beindítja a történéseket és megzavarja a felek közti törékeny békét – és jól tudjuk, hogy ebben a sorozatban bármi megtörténhet!

 

A sorozatok újabb epizódjait minden hétfőn 22:00 és 22:45-től láthatjuk az AMC műsorán.

 

Felhasznált források:

https://www.mmonline.hu/cikk/sorozatokkal-erosit-az-amc/

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr6716371408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása