Share-minator

Újabb közkedvelt sorozattól búcsúzunk

2020. december 21. - shareminator

Hamarosan véget ér a Mintaapák 2. évada a TV2-n. A  Drága Örökösökhöz hasonlóan a Mintaapák is lekerül a képernyőről december 23-án. A jó hír viszont, hogy míg a Szappanos családtól végleg, addig a TV2 napi sorozatától csak pár hónapra kell búcsút vennünk, ugyanis lesz 3. évada a sorozatnak. 

06a57889dfdf6c95637a5a100a606374_600_1.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

Várhatóan valamikor tavasszal ismét visszatérhet a képernyőre a Mintaapák, ugyanis a TV2 már korábban berendelte a 3. évadot. A szerdán véget érő 2. évad adásait ma estétől egymás után következő dupla részekben láthatják a sorozatrajongók. Az évad véghajrája sok izgalmas pillanatot tartogat még a nézők számára, akár csak konkurens RTL Klub Drága örökösei.

A Mintaapák és a Drága örökösök vége azt is jelenti, hogy új napi sorozatok érkeznek mindkét csatornára. Az RTL klubon a Drága örökösök helyett a Keresztanyu kerül képernyőre, a TV2-n a Mintaapák helyét pedig a Doktor Balaton veszi át.

 

Felhasznált forrás: 

https://filmsor.net/veget-er-a-mintaapak-2-evada-is/

http://sajtoszoba.tv/index.php?m=galeria&id=1604

https://tv2.hu/mintaapak/

https://tv2.hu/doktorbalaton/355692_doktor-balaton---dupla-epizoddal.html

https://rtl.hu/rtlklub/keresztanyu/exkluziv-nezd-meg-a-keresztanyu-focimet

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr9016352648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása