Share-minator

Megvannak a Konyhafőnök VIP finalistái

2020. december 18. - shareminator

Két piros kötényes között dől majd el, hogy ki nyeri el az idei Konyhafőnök VIP címet és az ezzel járó 10 millió forintot! Egy biztos, Rácz Jenő már most győztesnek mondhatja magát, hiszen mindkét döntős az ő csapatából került ki. Az idei széria legjobban teljesítő kék kötényes versenyzője és, ezzel a dobogó harmadik fokának birtoklója Horváth Sisa lett.  

201006_tul_1271.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

Igazi ünnepi hangulat várta a stúdióban a Konyhafőnök VIP dobogósait, akikhez a szívüknek nagyon kedves meglepetés kukták is érkeztek. Pokorny Liához közeli barátja és kollégája, Schmied Zoltán, Horváth Sisához férje, a korábbi versenyző, Jaskó Bálint, míg Feke Pálhoz édesanyja, Feke Kati. 

201006_tul_0053.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

A versenyzők segítségeikkel karácsonyi menüsort készítettek. A feladatot egy borítékban kapták meg, tipikus Konyhafőnök VIP-hoz méltó csavarral megfűszerezve: "Döntőhöz méltó módon" elkészített fogásokat várt el a  szigorú zsűri. Pokorny Liáék sütőtökkrémlevest és töltött káposztát, Horváth Sisáék halászlevet és gesztenyével töltött pulykát kaptak almakompóttal, hercegnőburgonyával, Feke Paliék pedig boros gesztenyelevest és narancsos kacsasültet gondoltak újra, burgonyafánkkal.

201006_tul_1393.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub 

A Finálé előtti utolsó feladatban egy komplett mézeskalács házikót állítottak össze a versenyzők, annyi segítséggel, hogy a ládájukban a receptúrát és a hozzávalókat is megkapták. A második fogás után Lia jutott tovább elsőként a zsűri értékelése alapján. Az elődöntő végső döntésénél Horváth Sisa és Feke Pál állt a séfek  előtt, akik Palit juttatták tovább a fináléba. Így a gasztro reality történetében egyedülálló módon, azonos csapat versenyzői mérik össze tudásukat a mindent eldöntő végső csatában.

 

Forrás: RTL Sajtóklub

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr5016324228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása