Share-minator

Kiderült, hogy mikor ér végleg véget a Drága örökösök

2020. december 11. - shareminator

A SorozatWiki.hu értesült róla, hogy szenteste előtt egy nappal véget ér az RTL Klub népszerű napi sorozata, a Drága örökösökEz azt jelenti, hogy december 23-án láthatunk utoljára az elmúlt két év egyik legnézettebb napi sorozatát. 

467_c.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

Kolosi Péter programigazgató már tavaly márciusban bejelentette, hogy a negyedik lesz a sorozat utolsó évada. A befejező évad szeptember 18-án indult és az epizódok hozták a tőlük elvárt erős nézettséget. Hamarosan végleg lehull a lepel és kiderül, hogy Szappanos Kálmán (Koltai Róbert) miért költöztette egy évre a teljes családját Ökörapátiba.

Búslakodásra semmi ok, hiszen a sorozatrajongóknak nem kell sokat várniuk, ugyanis az új évben új napi sorozatot indít az RTL Magyarország és a konkurens TV2 is. Januárban debütál a Drága örökösök alkotóinak legújabb napi sorozata, a Keresztanyu, a címszerepben Molnár Piroskával és olyan nagy nevekkel, mint Gálvölgyi János, Szacsvay László, Józan László, Ullmann Mónika, Magyar Attila, vagy Mihályfi Balázs. 

A TV2-n pedig jön a Doktor Balaton. Az új dramedyben a szórakoztatásról többek között olyan kiváló színészek gondoskodnak majd, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Mészáros András, Gula Péter, Hirtling István, Pálfi Kata és Sárközi-Nagy Ilona. 

 

Felhasznált forrás: 

Sorozatwiki.hu

https://sorozatwiki.hu/hirek/megtudtuk-hogy-mikor-lesz-a-draga-orokosok-sorozatzaro-epizodja-4evad-vege?fbclid=IwAR0GcR_QZMNNvKiW73PUKRJEOe2vOUxHvhKyWPZ4FpHcEmKyQjuzecmjK9s 

TV2.hu

https://tv2.hu/doktorbalaton/353803_humoros-pillanatokra-vagysz---do.html

RTL.hu

https://rtl.hu/rtlklub/keresztanyu/elozetes-keresztanyu-sorozat-valaki-kopott-hamarosan  

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr1116328354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása