Share-minator

Januárban huszonöt országban startol a discovery+, de itthon még várnunk kell rá

2020. december 09. - shareminator

A discovery+-ra elkeresztelt új streaming csatorna 2021. január 4-én fog elstartolni, de egyelőre csak 25 országban, többek között az észak-európai régióban, illetve Olaszországban, Hollandiában és Spanyolországban, ám a közlemény alapján Magyarországon egyelőre nem lesz elérhető a csatorna.

a-discovery-is-saja_t-streaming-csatorna_t-nyit.jpg

Kép forrása: www.musorvizio.hu

A Netflix, az HBO GO (ami hamarosan HBO Max lesz), az Amazon, a Hulu és a Disney+ mellett számtalan streaming szolgáltató közül választhatunk. A koronavírus-járvány új irányokba terelte a stúdiók és csatornák fókuszát, mivel a színházak, mozik bezáráséval nekik is új megoldásokra volt szükségük a közönség megtartásához.

A discovery+ a streamingszolgáltatások közül az eddigi legszélesebb tartalmat nyújtja. Exkluzív, eredeti sorozatokat tesz elérhetővé azokban a népszerű témákban, ahol a Discovery márkák erős vezető pozícióval bírnak - életmód, emberi kapcsolatok, otthon és főzés, valós rejtélyek és bűnesetek, paranormális világ, kaland, természet, tudomány, technológia és környezetvédelem -, emellett magas minőségű dokumentumfilmeket is kínál.

Az előzetes elmondások szerint pedig közel 2500 új és klasszikus show és sorozat lesz elérhető ezen keresztül, és folyamatosan fognak érkezni újabb és újabb tartalmak. 

 

Felhasznált források:

http://musorvizio.hu/a-discovery-is-sajat-streaming-csatornaba-vag-bele/

https://hamuesgyemant.hu/david-attenborough-val-indul-a-discovery-sajat-streaming-csatornaja-dokumentumfilm

https://www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/discovery-channel-teve-streaming-szolgaltatas.719111.html

https://dtvnews.hu/hirek/indul-a-discovery

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr7816324472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása