Share-minator

Új szereplők mutatkoznak be a Mintaapákban

2020. december 02. - shareminator

December elejétől a Mintaapák nézői Erdélyi Tímeával is találkozhatnak a képernyőn. A már számos közönségsikerben bizonyító színésznő állandó szerepet kap a TV2 sorozatában. Mint azt az Origónak  elmesélte, nagyon kíváncsi arra, hogy hogyan fogadják majd a nézők az általa megformált rideg, kissé számító női karaktert, aki érkezésével meglehetősen összekuszálja majd a szálakat. 

20201130erdelyi-timi-mintaapak5.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

Ági mellett, új szereplőként, Ádám szerepében Mátyássy Bencét láthatják a nézők, aki világutazóként eddig távol volt testvéreitől, Gézától és Verától. Ádám a legjobb barátja temetésére hazaérkezik külföldről, Ági pedig ennek az elhunyt barátnak a felesége, aki két gyermekével érkezik a Mintaapákba. Erdélyi Tímea elmondása szerint az új szereplő meglehetősen számító és olykor kegyetlen nőszemély. A szabadelvű, felelőtlen Ádám és a gonoszkodó, rafinált Ági egymáshoz való viszonyulásuk és az érkezésükkel elindított változások biztosan felkavarják majd, az unalmasnak eddig sem mondható családi életet.  

 

Felhasznált forrás: 

https://www.origo.hu/teve/20201130-erdelyi-timea-a-mintaapak-uj-szereploje-mesel-a-forgatasrol-es-az-everol-interju.html 

https://tv2.hu/mintaapak/353569_matyassy-bence-egy-igazi-vilagut.html 

https://tv2.hu/mintaapak/353655_elpattant-a-hur-aginal-szamon-ke.html 

https://tv2.hu/mokka/353634_ketgyermekes-anyukakent-is-helyt.html 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2216314712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása