Share-minator

Valóságshow celebek utóélete – avagy milyen az élet a villalét után

2020. november 20. - shareminator

Itt a lét a tét!” – mondja a 2002 szeptemberében elindult magyar valóságshow-sorozat szlogenje, amelynek köszönhetően hamar belopta magát a magyar közönség szívébe. A valóságshow-k hozzánk hasonló szereplőket vonultatnak fel, akikhez hamarosan elkezdünk kötődni és tudni akarjuk, mi történik velük – ebben rejlik igazi varázsuk. November 14-én, szombaton elindult a Való Világ powered by Big Brother 10. évada az RTLII-n, a legújabb széria premierje kapcsán összegyűjtöttük az elmúlt évek legismertebb, legbefutottabb szereplőit, aki a villában töltött idő után is megmaradtak a köztudatban.   

2fd92f4ba72fb277d9ea6ca13954fa72_2.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

A jubileumi, tizedik szériájánál tartó Való Világ 2002-ben elindult első évada óta sok ismert és kevésbé ismert celebet köszönhetünk a műsornak. Vannak olyan, a műsorral betörő hírességek, akiknek ma már sikeres televíziós személyiségként ténykednek, de természetesen akadnak olyan hírességek is, akiket bár még nem felejtett el teljesen az ország, de nem tudtak áttörő sikert kovácsolni a Való Világ utáni években.

Rögtön az első évadban találkozhattunk egy ma is sikeres médiaszemélyiséggel, akinek sikerült maga mögött hagynia a valóságshow sztár jelzőt és saját jogon, sok munkával és szerencsével sikerült szép tévés karriert befutnia. Ő Majoros Péter, ismertebb nevén Majka. A döntőt ugyan elvesztette, ám a Való Világ történetének máig legsikeresebb szereplője lett. Sikeres vállalkozó, zenész és a konkurens TV2 számos műsorában megfordult már, jelenleg pedig a Bezár a bazár! című műsort vezeti Tillával.

majka.jpg

Forrás: https://cdn.nwmgroups.hu/s/img/i/1609/201609225-valosagshowhos-aki-ma-is5.jpg?w=800&h=534&t=5  

Majka mellett a Való Világ negyedik szériájában szereplő, Nádai Anikónak sikerült hasonlóan sikeres karriert építenie a műsor után. Először a BeleValóVilág című, Való Világ 5. szériájához kapcsolódó háttérműsort vezethette, majd ugyanebben az évben a Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című valóságshow, az AlekosznakValó háttérműsornak volt a műsorvezetője. Ezután az Éjjel-nappal Budapestben kapott egy főszerepet, majd kisfia születése után 2016-ban az RTL Klub Farm című műsorának háziasszonya lett. Ugyanebben az évben a Való Világ 8., majd 9. évadának is műsorvezetője volt és 2020 júliusában bejelentették, hogy Puskás Petivel kiegészülve idén is ők vezetik a Való Világ 10. évadát. 2019-ben és 2020-ban rábízták a Házasodna a gazda műsorvezetését és a nagy múltú Mónika Show örökségeként, a saját nevével fémjelzett Anikó #show házigazdája is. Emellett gyakran láthatják a nézők a Reggeli című műsor műsorvezetői székében.

aniko_akkor_most.PNG

Forrás: https://comment.blog.hu/2015/02/12/nadai_vv_aniko_is_kiszall_az_ejjel-nappal_budapestbol

https://femina.hu/hazai_sztar/nadai-aniko-szakitott/ 

Sikerült a fennmaradás VV Ágicának is, Szögeczki Ágnes több mint tizenöt éve a bulvármédia szereplője. Számos műsorban megfordult azóta, manapság a TV2 Farm VIP című műsorában találkozhatunk vele.

agica.jpg

Forrás: https://tv2.hu/data/files/99997/99997503.jpg

Osváth Zsolt ugyan nem nyerte meg a show nyolcadik szezonját, de felépített magának egy 133 ezer feliratkozóval rendelkező YouTube-csatornát, több RTL-es műsorban dolgozott a háttérben szerkesztőként és jelenleg is sokszor találkozhatunk vele a televízióban, egyfajta ’megmondó emberként’ (Breaking – LifeTV, Vacsorakirály – LifeTV).

osvath-zsolt-vacsorakiraly-gyoztes.jpg

Forrás: https://nlc.p3k.hu/uploads/2020/09/osvath-zsolt-vacsorakiraly-gyoztes.jpg

Az elmúlt 18 év visszaemlékezése alapján jól látszik, hogy nagyon keveseknek adatott meg a műsor utáni áhított médiakarrier. A jelenleg az RTLII-n futó 10. széria szereplői közül a bemutatkozó videóik alapján sokuk dédelget hasonló álmokat, a kérdés már csak az, hogy a mostani évad jelentkezői közül ki lopja meg magát legkönnyebben a nézők szívébe. 

 

Felhasznált források:

https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1dai_Anik%C3%B3

https://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/a-valovilag-eddigi-jatekosaira-ez-tortent-veluk/xs9p0wm

https://rtl.hu/rtl2/valovilag

https://hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g

  

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr4516292620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balogh Zsolt · http://vonattal-termeszetesen.blog.hu/ 2020.11.21. 19:55:43

És ne feledkezzünk meg azokról sem, akik néha-néha felbukkannak a bulvármédiában botrányukkal, viselkedésükkel vagy valamilyen bűncselekmény áldozataként...

shareminator · share-minator.blog.hu 2020.11.23. 17:55:38

@Balogh Zsolt: Sajnos megtört álmokról és életekről is hallhattunk az utóbbi 18 év Való Világ történelmében. Ám ebben a bejegyzésben azon keveseket emeltük ki, akiknek sikerült elérni az áhított médiakarriert és a villalét után is ismert közszereplők tudtak maradni.
süti beállítások módosítása