Share-minator

Tarolt a Farm VIP első adása

2020. november 17. - shareminator

November 15-én, vasárnap kirobbanó sikerrel indult a TV2 új kaland realityje a Farm VIP. Több mint 1 millió néző követte figyelemmel a celebek vidéki ténykedését és ezzel az eredménnyel a Farm VIP lett a múlt hét legnézettebb műsora – írta meg a TV2 Sajtószoba. 

A teljes lakosság körében több mint 1 millió nézőt szögezett a képernyők elé a Farm VIP első adása, amit a TV2 okosan a hétvégére időzített. A műsor további részei a szokott rendben, hétköznap esténként 20:35-kor kezdődnek a TV2-n. A pirosak és a sárgák csapata már elfoglalta a vidéki komfortos parasztházat és az összetákolt pajtát egyaránt, sőt ma este a sárga csapat egy játékosa már búcsúzik is a versenytől. A ma esti adásban a Farmgyűlésen a sárga csapat tagjai egymás között döntenek arról, – hogy Horváth Éva kivételével, aki védettséget szerzett – melyik csapattársuktól búcsúzzanak el. 

farm_sarga.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A 18-59 éves korcsoportban egyedül csak a Magyarország-Izland focimeccs tudta legyőzni nézettségben a műsort, így a Farm VIP ebben a korcsoportban a második helyet szerezte meg magának a 464 ezres nézőszámmal. A műsor a saját idősávját is fölényesen nyerte: a tévénéző 18-59 évesek 18,2 százaléka a Farm VIP-t választotta, míg az RTL Klub azonos idősávját 2,6 százalékponttal kevesebben, 15,6 százalék.

A 18-49 évesek körében is nagy volt a különbség a 2 csatorna nézői részesedése között, a Farm VIP 17,7 százalékot, az RTL Klub azonos idősávja 16,8 százalékot ért el. A teljes lakosság körében is a TV2 kaland realityje volt az abszolút győztes. A nézők 20,9 százalékát, azaz 4,6 százalékponttal több embert érdekelt a műsor, mint a fő konkurens azonos idősávja.  

 

*2020.11.14-15. átlag nézői részesedését tekintve (SHR%)
Live+as live adatok
Főműsoridő=18:00-22:59
Forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás

Forrás: TV2 Sajtószoba

http://sajtoszoba.tv/index.php?m=friss&id=1479 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr8116288670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása