Share-minator

Új évaddal visszatér a VIASAT3-ra a Feleségek luxuskivitelben

2020. november 12. - shareminator

A VIASAT3 egyik legnépszerűbb saját gyártású műsora, a Feleségek luxuskivitelben 4. évada november 30-án, 21 órakor visszatér a képernyőre. Az új évad ismét négy epizódon keresztül szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Drámából és meglepetésekből most sem lesz hiány, sőt egy új Feleség tovább fokozza majd a már amúgy is sokszor paprikás hangulatot - írta meg a Sony Pictures sajtószoba. 

10233204_original_felesegek_luxuskivitelben_s4_2.jpg

Forrás: Sony Pictures sajtószoba

A reality új évadában a jól megszokott arcok mellett egy újonnan csatlakozó Feleség is feltűnik majd. Csősz Boglárka, Molnár Nini, Nagy Noémi, Polgár Tünde és Yvonne Dederick mellett Anfisa Bulgakova csatlakozik a luxus csapathoz.  

10233203_original_felesegek_luxuskivitelben_s4_4.jpg

Forrás: Sony Pictures sajtószoba

A csapat új tagja, Anfisa Bulgakova háromgyerekes édesanya, aki virágzó üzlete vezetése mellett a természetes szépség nagyköveteként is dolgozik. Biztosak lehetünk benne, hogy érkezésének nem mindenki fog örülni. A hat teljesen különböző személyiségű, sikeres és elszánt nő között kizárt, hogy ne legyen semmiféle konfliktus. Így hát a 4. évad garantáltan rengeteg drámát és meglepő történést tartogat a reality rajongók számára.

A négy epizódból megtudhatjuk, milyen is egy vérbeli luxus Halloween-buli, láthatjuk hogyan birkóznak meg a szüreteléssel a pompás Andrássy Rezidencián eltöltött napok alatt, milyen szemkápráztató ékszercsodákkal vonulnak fel egy gyémánt partin és abba is bepillantást nyerhetünk, hogyan készül a karácsonyra egy hamisítatlan luxusfeleség.

 

Forrás: Sony Pictures sajtószoba

https://www.sonypicturespress.hu/press-releases/luxus-drama-es-csillogas-november-30-erkezik-felesegek-luxuskivitelben-legujabb 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr216283458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása