Share-minator

Vasárnap este az Életünk története – sztárpárok jövőutazása műsorral tért vissza Friderikusz Sándor az RTL Klub képernyőjére

2020. november 02. - shareminator

A műsorban a nézők a meghívott vendégekkel együtt izgalmas és felkavaró időutazást tehetnek a jelenből a nem is olyan közeli jövőbe. Ehhez pedig profi maszkmesterekből álló csapat alakítja át a párokat, jövőbeli kinézetükhöz hűen. A végeredménnyel a vendégek a nézőkkel együtt a stúdióban szembesülnek – írta meg az RTL Klub Sajtószoba.

Úgy tartja a mondás, hogy aki kíváncsi, hamar megöregszik. November 1-én, vasárnap este az RTL Klub képernyőjén a Schobert-házaspárral debütált Friderikusz Sándor új műsora, az Életünk története – sztárpárok jövőutazása, ahol bátran lehetünk kíváncsiak, mert nem magunkat kell viszontlátnunk 20 vagy éppen 40 év múlva.

m1oktkpturbxy81n2m2ndu4oduzzdqzntuxzduymgvhzddhndlkmtvlyy5qcgeslqmbam0qks0ju5uczqolamld.jpg

Forrás: RTL Klub Sajtószoba

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?v=pic&data=b5008d625f4441489101b5926c6cb66b&nfid=239205

A műsor indulása előtt rendhagyó, online sajtótájékoztató keretében mutatták be a műsorvezetőt, a készítőit és kiemelt partnereit a sajtó képviselőinek. Az Életünk története házigazdája, a hét év után újra az RTL Klub képernyőjén visszatérő Friderikusz Sándor elmondta, mire számíthatnak a nézők vasárnap esténként.

„Valami olyasminek lehetnek szemtanúi, amit még egészen biztosan nem láttak egyik magyar tévében sem. Egy valóságos időutazásra invitálom Önöket, de természetesen nem örök fiatalságot ígérek. Az viszont, hogy a nagyon is valóságos jövőben az emlékek megszépülnek-e, a jelen, vagy múlt tévedéseit helyre lehet-e hozni, hogy cipeljük-e a múltunk nyomait évtizedeken át, az biztosan kiderül ebből az új műsorból." 

2.jpg

Forrás: RTL Klub Sajtószoba

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?v=pic&data=2c79ed3e282859ae24ba0975e8796296&nfid=238375 

A Pulitzer-emlékdíjas, Prima Primissima díjas újságíró, riporter és műsorvezető hazánk egyik legismertebb és legelismertebb televíziós személyisége hét év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére. Felsorolni is nehéz a lassan 30 évéhez közelítő pályafutásának állomásait. A kereskedelmi televíziózás előtt, az MTV-n meghonosította a showműsor fogalmát az 1992 és 1997 között futó, akkortájt egyedülálló műsorával a Friderikusz show-val. Majd a kereskedelmi tévék megjelenésével 1997-ben az RTL Klubbon debütált a Meglepő és mulatságos című műsorral. A 2000-s évek elején, a TV2-n futó Osztálytalálkozó és a Gyerekszáj szórakoztató műsorok műsorvezetője volt. Majd irányt váltott és évekig politikai-közéleti-kulturális műsorok műsorvezetőjeként láthattuk (Friderikusz – A szólás szabadsága, Friderikusz most). Hét évvel ezelőtt az RTL Klubbon ő volt a Legyen Ön is milliomos! házigazdája, majd a TV2-n láthattuk viszont Az ének iskolája, a Sztárban sztár és az Összezárva Friderikusszal produkciók műsorvezetőjeként.[1]

Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása műsorban Friderikusz Sándor vendégei olyan közismert párok lesznek, akik bátran szembe mernek nézni az idő múlásával. A műsor pikantériáját az adja, hogy a vendégek is csak a stúdióban szembesülnek azzal, mit hoz nekik és a párjuknak a jövő. A műsorvezető azt is elárulta, hogy a Csobot Adél − Istenes Bence páros mellett Borbély Alexandra és Nagy Ervin is a műsor vendége lesz.

Máté Krisztina, az Életünk története producere megjegyezte: a formátum eredeti, holland adásait négy éve 1,2 millió ember látta, nem sokkal később pedig már elkészült a műsor Németországban, Lengyelországban, Lettországban is – hasonló, vagy még nagyobb sikerrel. A nézőkre egy hatalmas, érzelmes, tabukat döngető és a tudatalatti érzéseinket feszegető, nem akármilyen mélységű és magasságú kaland vár az Életünk története adásai alatt.

Az Életünk története november 1-től minden vasárnap 21:20-tól látható az RTL Klubon, a televíziós adást követően pedig visszanézhető az RTL Most platformon.

 

Forrás: RTL Klub Sajtószoba

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?a=news&id=12223

[1] https://hu.wikipedia.org/wiki/Friderikusz_S%C3%A1ndor 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr5416269790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása