Share-minator

November 9-én új évaddal visszatér a Konyhafőnök VIP az RTL Klubra

2020. október 28. - shareminator

Az RTL Klub gasztro reality-jének legújabb évadában a hazai sztárvilág ismert arcai mérik össze konyhai tudásukat. Eddig nem látott próbatételek várnak a Konyhafőnök VIP szereplőire, többek között Király Linda, Horváth Sisa Anna, Bódi Sylvi, Sáfrány Emese, Ganxsta Zolee, Feke Pál, Oroszlán Szonja, Budai Zsuzsi, Balázs Andi, Völgyesi Gabi, Pokorny Lia, Palya Bea, Inti és Hujber Feri méri össze főzőtudományát a műsorban - derült ki az RTL Klub közleményéből. 

A Konyhafőnök VIP cím elnyerése mellett a győztes szakács 10 millió forintot is bezsebel, ha kiderül, hogy ő a legpengébb szakács a konyhában. 

A műsor gyártója, a Solaz Média a legújabb évad kapcsán azt ígéri, hogy a nézők eddig nem látott izgalmas jeleneteknek lehetnek szemtanúi. Lesz itt minden, sérülések, ájulások, kiborulások, nem várt, sokkoló fordulatok.

kf_vip_5_zsuri_1.jpg

Forrás: http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?v=pic&data=24f8ad3a3f11522e5548c91f2d6788f9 

A zsűri az új szériában is a megszokott felállásban látható majd. Rácz Jenő és Sárközi Ákos Michelin-csillagos séfek megelégelve Fördős Zé válogatott ugratásait revansot forralnak, de nem csak Zé van veszélyben, hanem a versenyzőknek is fel kell kötniük a nadrágot, ha meg akarják nyerni a versenyt.

Konyhafőnök VIP november 9-től, hétköznap esténként 20:40-kor az RTL Klubon!

Forrás: RTL Klub Sajtószoba

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?a=news&id=12244 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2516261088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása