Share-minator

Érkezik a Cápák között új évada

2021. február 08. - shareminator

Új csapattaggal bővül a Cápák között harmadik évada, melynek első része február 25-én, csütörtök este 9-kor érkezik az RTL Klub  műsorára.

147502533_2753445671539922_2587598222401205236_o.jpg

Forrás: facebook.com/capakkozott

Az új évad Lakatos Istvánnal, a Bravogroup Holding vezetőjével egészül ki. Mellette a már korábbi évadban megismert négy cápa, Tomán Szabina, Balogh Levente, Moldován András és Balogh Péter térnek vissza és keresik tovább a befektetésre váró vállalkozásokat.

Varró Szabolcs, az RTL Klub kreatív producere elárulta, hogy a műsor előkészítésének megkezdésekor nem tudhatták pontosan, hogyan hat majd a jelentkezési kedvre a járványhelyzet. Végül örömmel tapasztalták, hogy a vállalkozók – alkalmazkodva a megváltozott gazdasági helyzethez – új lehetőséget vettek észre a Cápák között-ben. Sokaknak ez az üzleti showműsor az egyetlen lehetőség lehet az életben maradásra, de előre le kell szögezni, hogy a Cápák sem tudnak mindenkit megmenteni. Idén is drámai helyzetek elé nézünk, ugyanis a nézők láthatnak majd olyan vállalkozásokat, amelyek abszolút nyertesei a kialakult helyzetnek, és sajnos olyanokat is, akiknek valóban ez az utolsó lehetőségük, mielőtt végleg tönkremennének. Varró Szabolcs annyit előre elárult, hogy a Cápák idén még eltökéltebbek a befektetéseket illetően. De nem csak a koronavírus okozta járványhelyzetről szól a műsor, hiszen idén sem hagyja el a jó hangulat, a humor és a vidámság a szériát. A műsor készítői örömmel gondolnak arra, hogy a Televíziós Újságírók Díjátadóján, tavaly, a “Legjobb Reality” kategóriájában a Cápák között lett a győztes, bizonyítva az üzleti showműsor és a műfaj sikerességét a televíziós műsorok piacán. - írja az mmonline.hu 

 

 

Felhasznált forrás:

ttps://www.mmonline.hu/cikk/februarban-visszaternek-a-capak-az-rtl-klubra/

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr4716419974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása