Share-minator

Szex és New York: Újratöltve

2021. január 13. - shareminator

Újabb epizódokkal érkezik a legendás sorozat az HBO Max-re. A bomba hírt Carrie Bradshaw, vagyis Sarah Jessica Parker osztotta meg a világgal személyes Instagram oldalán.

s_1.jpgForrás: chicago.suntimes.com

A sorozat tíz, egyenként félórás epizódokból fog állni és az HBO Max felületére fog érkezni And Just Like That címmel. A négy főszereplő közül azonban csak hárman térnek vissza, ugyanis a Samantha-t alakító színésznő, Kim Cattrall nem vállalta el a felkérést. A show tehát Carrie, Miranda és Charlotte 50-es éveit követi majd nyomon, ahogy új kalandok után néznek a produkció búcsúja után 17 évvel. A folytatás készítői és producerei szintén ugyanazok maradnak, akik az eredeti sorozatot is megalkották – kíváncsian várjuk, hogy felér-e a reboot a klasszikusnak számító történettel.

A forgatás várhatóan késő tavasszal kezdődik el New Yorkban, amennyiben a körülmények is lehetővé teszik, így sajnos egy darabig még várnunk kell, hogy újra a képernyőn láthassuk kedvenceinket, de addig is, az elérhető részeket mindig újra tudjuk nézni.

Felhasznált források:

https://chicago.suntimes.com/movies-and-tv/2021/1/10/22223908/sex-and-the-city-revival-return-reboot-hbo-max-kim-cattrall-samantha-sarah-jessica-parker-carrie

https://port.hu/cikk/streaming/szex-es-new-york-jon-a-reboot/article-70639

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2216386886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása