Share-minator

Vasvári Szilárd visszatér a képernyőre

2020. december 23. - shareminator

Január 9-től szombat esténként 20:00-tól a Nagy Ervin által megformált, egyedi módszereiről ismert tanerő visszatér az RTL Klub képernyőjére A Tanár 3. évadában. Az új évadban új szereplőket is megismerhetnek a nézők a dráma és a komédia eszközeit mesterien vegyítő sorozatban  olvasható az RTL Magyarország közleményében. 

a_tanar.JPG

Forrás: RTL Sajtóklub 

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin), aki öntörvényű és bátor kiállásával vált példaképpé, a 3. évadban is megrögzött elszántsággal harcol, de már nemcsak diákjaiért, hanem az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) elismeréséért és szerelméért is. Nagy Ervin a 3. évad izgalmas pillanatairól, karakteréről és (a Trokán Nóra által megformált) Lillához fűződő gyengéd érzelmeiről is mesélt sőt kedvenc részeit is elárulta. 

Az érkező színészek, köztük az új matektanárnő (Liptai Claudia) még emlékezetesebbé tették a forgatást. Az újonnan érkező matektanárnő nem csak a tanáriban borzolja fel a kedélyeket, hanem Szeverin Tanár úrra (Elek Ferenc) is mély benyomást gyakorol, aminek az eredménye némi nézeteltérés a kedves mamájával és számtalan vicces, fordulatos epizód. Természetesen az iskolaigazgató, Rácz Ernő (Anger Zsolt) is fontos szerepet kap a 3. évadban. A saját életével nehezen boldoguló intézményvezető élete váratlan fordulatot vesz, amiben Szilárd siet segítségére. 

862706.jpg

Forrás: RTL Sajtóklub

Az egyes részek -bár különállóak- a sokszor humoros jelenetek mellett, egészében olyan fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, akit az édesanyja súlyosan bántalmaz, egy valaha gazdag lányt, aki a videóival próbálja fenntartani fényűző életének látszatát, valamint lesz olyan is, akinek a tanulás mellett keményen kell dolgoznia a megélhetésért.

 

Forrás: 

RTL Sajtóklub

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr9416355560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása