Share-minator

Év végi meglepetésekkel készül a TV2

2020. december 17. - shareminator

Karácsony után, december 28-án indul a TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű napi sorozata, a Doktor Balaton, melynek első két premier epizódját már december 27-én, vasárnap este láthatják a nézők. A hétfő este más meglepetéseket is tartogat, ugyanis a harmadik évadával az Exatlon Hungary is visszatér a képernyőre számolt be róla közleményében a TV2. 

doktor_balaton_sorozat_tv2_logo.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

Doktor Balaton címmel érkezik a TV2 legújabb napi sorozata, melynek helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes és Budapest, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló gyógyvíz áll. A Mészáros András címszereplésével készülő dramedy rengeteg izgalmat tartogat majd a nézők számára, ahol többek között olyan nagyszerű színészekkel találkozhatnak a nézők hétköznap esténként, mint Bodrogi Gyula, Voith Ági, Hirtling István, Gula Péter, Pálfi Kata, Sárközi-Nagy Ilona, Tenki Dalma, Ujlaki Dénes, vagy Bezerédi Zoltán.

bef26cebf6477c8a08d1a924070769af_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba (Mészáros András)

„Több szálon futó cselekménye van a sorozatnak, és egy-egy szereplő, így az általam alakított Dr. Balla Tóth András, Doktor Balaton élettörténete is elég összetett, és bőven tartogat meglepetéseket. András útkereső ember, aki próbálja megtalálni a helyét a világban. Nagyon erős az igazságérzete, általában az egyenes utat választja, de a magánéleti felelősségvállalással komoly problémái vannak, ami bőven szül konfliktusokat, hogy a családját és annak titkait ne is említsem” – árulta el a sorozat címszereplője, Mészáros András. 

A Doktor Balaton főcímét Vastag Csaba énekli és hangzásvilágában arra törekedtek a készítők, hogy a folklórt  modern elemekkel vegyítsék benne. A “magyar Dallas” ötletgazdája és producere Diószegi Judit, gyártója pedig a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

673170e41e964bc17406c9ea6a2f791d_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A TV2 extrém sport-realityje a harmadik évadával visszatér a képernyőre. December 28-tól úja láthatjuk a Bajnokok és Kihívók párharcát. Az Exatlon Hungary ezúttal is a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, ahol már a jól ismert, embert próbáló akadálypályák mellé még nehezebb, nagyobb kihívást jelentő és látványosabb pályák épültek, hogy otthont adjanak a nem mindennapi küzdelemnek. Az Exatlon Hungary házigazdája az új évadban is Palik László lesz, a pálya szélén pedig ebben az évadban is Gelencsér Tímea faggatja majd a versenyzőket.  

cd99aabd1a61b0fb8229a924c57c7ff4_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A Bajnokok csapatában rajthoz áll a háromszoros olimpiai, kilencszeres Európa- és világbajnok kajakozó Szabó Gabriella, a tizenháromszoros showtánc világbajnok Kocsis Lili, a tizenkétszeres magyar bajnok kajakozó Szendy Lilla, a cselgáncs Európa-bajnok Szabó Franciska, a street workout világkupa győztes, többszörös magyar bajnok Szarka Ákos, a sokszoros magyar bajnok műugró, Somhegyi Krisztián, a profi országúti kerékpáros, korosztályos magyar bajnok, Móricz Dániel és a vitorlás korosztályos világbajnok, windsurf magyar bajnok Bors Máté. Velük veszi fel a harcot a Kihívók csapata, azaz Bencsik Lili, Buzás Dorottya, Kőnig Anna, Török Lívia, Balogh Richárd, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Pálfi Gergő.

 

Forrás: 

TV2 Sajtószoba

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr6216347210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása