Share-minator

2021-ben is táncolnak a sztárok a TV2-n

2020. december 14. - shareminator

Szombaton este, idén utoljára szántották fel a parkettet a TV2 táncos showműsorának sztárjai. A legjobb négy páros között dől el, hogy ki nyeri meg a Dancing with the Stars 2020-as versenyét. Az igen látványosra sikeredett döntőben végül, a nézők szavazatai alapján a Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan páros győzedelmeskedett, így ők lettek az első évad legjobb táncospárja. A műsor rajongóinak legnagyobb örömére, jövőre is lesz Dancing with the Stars a TV2-n, derült ki a szombati fináléban.

996456a3f91c26e2996e115b4f610bed_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

Az utolsó, mindent eldöntő fináléban négy pár mérte össze tánctudását. Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, Pásztor Anna és Köcse György, Gabriela Spanic és Andrei Mangra, valamint Győrfi Dániel és Stana Alexandra. A zsűri a döntést teljes mértékben a közönségre bízta, hiszen a döntőben már nem pontozták a versenyben lévő párosok teljesítményét. 

Extra produkcióként a zsűritagok is táncra perdültek, jive-ot, bécsi keringőt, csacsacsát és pasodoblét mutattak be egy koreográfián belül. A fináléban, a nézői szavazatok alapján először Győrfi Dániel és Stana Alexandra párostól, majd Pásztor Annától és Köcse Györgytől búcsúzunk, így a végjátékban Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan, illetve Gabriela Spanic és Andrei Mangra között dőlt el, hogy ki lesz a 2020-as év legjobb táncospárja. A Dancing with the Stars győztesei az eredményhirdetés hallatán zokogva omlottak egymás karjaiba. 

262895fa4d74b416bf13d0e2a5896d1f_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A műsorvezetők, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András a végső szavazás lezárta előtt jelentették be, hogy jövőre is lesz Dancing with the Stars. Itthon ez volt a BBC nemzetközi szinten komoly sikereket szerzett produkciójának első évada és jó nézettséggel futott a produkció, így nem csoda, hogy jövőre újabb sztárokkal folytatódik tovább a TV2 táncos show-ja. 

 

Felhasznált forrás: 

https://www.mmonline.hu/cikk/jovore-visszater-a-tv2-tancos-show-ja/ 

https://tv2.hu/dancing/355408_megvan-a-gyoztes-ez-a-paros-nyer.html

https://tv2.hu/dancing/355479_eljott-a-pillanat-amire-mindenki.html

https://www.origo.hu/teve/20201212-megvan-a-dancing-with-the-stars-gyoztes-parja-a-donto-adas.html

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr516336626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása