Share-minator

A Konyhafőnök győztese saját műsort kap az RTL képernyőjén

2020. december 10. - shareminator

A nézők újra találkozhatnak a Konyhafőnök közkedvelt venezuelai származású győztesével, Armando Mundaraínnal. December 11-én, pénteken, 15:25-kor Armando és korábbi csapattársa, az oroszlányi Ötves János debütálnak az RTL Klub vadonatúj főzőműsorában A Konyhafőnök – Karácsony Armandoval műsorban. 

akf_arm_1.jpg

RTL Sajtóklub

Az új műsorban a hazai és a dél-amerikai ízek találkozásának is szemtanúi lehetünk. A két világ ünnepi ízeit felvonultató műsorban a latin karácsonyi fogások mellett, a magyar konyha gyöngyszemei is terítékre kerülnek. A rengeteg érdekességgel és sok-sok vidámsággal érkező műsorból az is kiderül, mit tanultak a korábbi versenyzők A Konyhafőnök sztárséfjeitől, Sárközi Ákostól és Rácz Jenőtől, illetve Fördős Zé gasztrobloggertől a konyhában. 

A Konyhafőnök – Karácsony Armandoval december 11-én, pénteken, 15:25-kor debütál, ezt követően pedig az összes epizód felkerül az RTL Mostra. 

 

Felhasznált forrás: 

RTL Sajtóklub

http://rtlklub.sajtoklub.tv/index.php?a=news&id=12396 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2616326628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása