Share-minator

Oscar-díjas alkotásokat nézhetünk a fa alatt

2020. december 08. - shareminator

A Paramounttal és a New Regency-vel kötött hosszútávú megállapodást a SPI/FilmBox. Az együttműködésnek köszönhetően több Oscar-díjas alkotással és sikerfilmmel találkozhatnak az előfizetők már a karácsonyi időszakban is. A két nagy filmforgalmazó cég több mint 40 film vetítési jogát vásárolta meg, amelyeket a FilmBox csatornák kínálatában, már karácsonykor is élvezhetnek az előfizetők – írta meg az Mmonline. 

photo-1575741878981-f76dfec7f11e.jpg

Forrás: Unsplash.com

Még idén látható lesz a három Oscar-díjat bezsebelő, Tom Hardy és Leonardo  DiCaprio főszereplésével készült alkotás, A visszatérő. 2016-ban a film elnyerte a legjobb rendezőnek, a legjobb operatőrnek és DiCaprio alakítása által, a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést is. A filmet december 25-én, pénteken 22:35-kor tűzi műsorra a FilmBox Premium.

Karácsony másnapján a Queen együttes és azon keresztül Freddie Mercury történetét bemutató, Bohém Rapszódiát láthatják a FilmBox Premium csatorna előfizetői. A december 26-án, szombaton este 9-től látható életrajzi elemekkel vegyített drámában kibontakozik a Queen frontemberének nem mindennapi élete. A Freddie Mercury karakterét megformáló tehetséges, fiatal színész, Rami Malek a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar szobrot is átvehette 2018-ban alakításáért. 

A jobbnál jobb filmek listája januárban tovább folytatódik! Többek között érkezik David Fincher thrillere,a Holtodiglan, és az Assassin’s Creed is. Februárban a Steven Spielberg-féle Világok harca és a Hang nélkül, márciusban pedig  Oscar-díjas amerikai színésznő, Jennifer Lawrence főszereplésével készült Anyám!

 

Felhasznált forrás: 

https://www.mmonline.hu/cikk/oscar-dijas-filmeket-hoz-a-karacsony/

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr3316323176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása