Share-minator

Tegnap este a piros és a sárga csapat is tovább fogyatkozott

2020. november 26. - shareminator

A Farm VIP szerda esti adása bővelkedett a fordulatos történésekben. A termelési feladatot a sárga csapat nyerte, így ők érezhették biztonságban magukat, a pirosaknak pedig Farmgyűlést kellett tartaniuk, ahol újabb csapattársuktól vettek búcsút. Ám nemcsak a párbaj vesztese hagyta el a Farmot, hanem valaki önként is távozott írta meg az Nlc.hu. 

b1060cd1a6cc55c3b7209a8958e97917_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A sárga csapat korábban megsérült játékosa, Jóni Máté térdsérülésére hivatkozva önként feladta a versenyt. Döntését csapattársai megdöbbenve hallgatták és nem értették, hogy a győzelmük után, miért akarja valaki elhagyni a Farmot. Az Exatlonból ismert sportoló bevallotta társainak, hogy nem javul a térde, hiába szedi a fájdalomcsillapítókat, ezért inkább feladja a játékot. A többieknek nem volt más választásuk, mint elfogadni Jóni Máté döntését.

4ac65a1c612d00917c32c440dd9bf634_600.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A piros csapatnak az újabb vesztes termelési feladat után ismét Farmgyűlést kellett tartania, ahol a csapattársak szavazatai alapján Závodi Marci kapta a legtöbb voksot, vagyis a többiek őt tartották a leggyengébb játékosnak. A szavazás után a zenei producer, Marci közös megegyezés alapján, a gyerekkori barátját, Kerényi Miklós Mátét hívta ki párbaj ellenfelének. A párbajban az ügyességi feladatot választották, a feladat patkódobás volt. A baráti hangulatú párbajban mindketten becsülettel küzdöttek, végül Závodi Marci maradt alul, neki kellett búcsúzni a piros csapattól.

Felhasznált források:

https://nlc.hu/sztarok/20201126/a-farm-vip-zavodi-marci-kiesett-joni-mate-tavozott/

https://tv2.hu/farmvip/musorvezeto 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2916302380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása