Share-minator

Sokan nézték a Magyarország – Izland labdarúgó mérkőzést csütörtök este

2020. november 14. - shareminator

Szépen szerepelt a 18-49 éves férfiak között a csütörtök este az M4 Sporton közvetített Magyarország – Izland labdarúgó meccs. A győzelem sportértéke mellett, – nevezetesen, hogy ezzel kijutott az Európa-bajnokságra a válogatott – nézettségi szempontból is jól sikerült este volt - írta meg az Mmonline.hu.

A teljes magyar lakosságot tekintve a mérkőzés 18 százalékos közönségarány mellett, 774 ezer nézőt vonzott. A 18-49 éves korosztály tagja közül 351 ezren követték figyelemmel az M4 Sport élő közvetítését és 20,4 százalékos share-t produkált. A szintén ebbe a korosztályba tartozó férfiaknál pedig 27,7 százalékos közönségarányt ért el a járványhelyzet miatt zárt kapuk mögött lejátszott összecsapás. 

foci.jpg

Forrás: https://media.istockphoto.com/videos/guys-sitting-on-couch-watching-tv-and-cheering-video-id472986510?s=640x640

A jó elérés ellenére az is biztosnak látszik, hogy a 774 ezres nézőszámmal nem a mérkőzés lesz a hét legnézettebb műsora. Elmondható, hogy az esemény ebben a rendkívüli helyzetben is sok nézőt ültetett az M4 Sport képernyője elé, de ez még így sem tekinthető kimagasló nézettségnek. Úgy tűnik, hogy a labdarúgás esetében kiugró nézőszámot vagy egy nevesebb ellenfél, vagy a sportág szempontjából nagyobb presztízzsel bíró esemény (Európa-, vagy világbajnokság) képes generálni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr1316285410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása