Share-minator

Zöld utat kapott a Pöttöm kalandok és a legendás Genndy Tartakovsky új szériája

2020. november 06. - shareminator

Az HBO Max és a Cartoon Network berendelt két új rajzfilmsorozatot. A Warner Bros. Animation az Amblin Televisionnel együttműködve készíti el a Bolondos dallamok univerzumának legújabb alkotását, a Tiny Toons Looniversity-t (Pöttöm kalandok), és az Emmy-díjas Genndy Tartakovsky, a Dexter laboratóriuma, a Szamuráj Jack és a Szimbionikus titán alkotójának új sorozatát - írta meg az Mmonline.

unicorn-warriors-eternal.jpg

Forrás: https://hu.ign.com/unicorn-warriors-eternal/62682/news/a-szamuraj-jack-alkotoja-uj-sorozattal-ter-vissza-mondjuk-a-reszleteket 

A Warner Bros. Animation az Amblin Televisionnel együttműködve készíti el a Bolondos dallamok univerzumának legújabb alkotását, a Tiny Toons Looniversity-t. A félórás epizódokból álló vígjátéksorozat az Emmy-díjas Pöttöm kalandok rebootjaként készül. Fülü, Öcsi és a többiek komikusi álmaikat követve jelentkeznek az Acme Egyetemre, ahol a fiatal álmodozók megtanulhatják a humor fortélyait, hogy profi rajzfilmsztárrá váljanak. Az egyelőre két évadra berendelt produkció minőségére Steven Spielberg a garancia, aki executive producerként működik közre. Társa Sam Register lesz, a Warner Bros. Animation és a Cartoon Network Studios igazgatója. 

Az HBO Max és a Cartoon Network egy másik sorozatot is berendelt. A kilencvenes évek óta a szakmában dolgozó Emmy-díjas Genndy Tartakovsky most ismét a Cartoon Network számára készít rajzfilmet. Új alkotása, az Unicorn: Warriors Eternal természetfeletti világba kalauzolja el a nézőket. A történet szerint hőseink egy csapásra tinik testében találják magukat. Ám a múltjukra, és arra, hogy kicsodák, nem emlékeznek. A mítoszok és mondák ihlette rajzfilm ősi hősöket mutat be, akik együtt próbálják megvédeni a világot egy baljós erőtől, miközben a kalandjaik során végigkövethetjük a jellemfejlődésüket. A különböző műfajok határán mozgó sorozat a Tartakovsky-animációkon felnőtt tiniknek, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt szól.

 

Forrás: Mmonline.hu

https://www.mmonline.hu/cikk/ujabb-sorozatokkal-erosit-a-cartoon-network/ 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr5216275762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása