Share-minator

Saját gyártású sorozattal jelentkezik a VIASAT6

2020. október 29. - shareminator

November 9-én 22 órakor debütál a VIASAT legújabb saját gyártású valóságshowja, a Celebs In Solitary hazai verziója, a Celebcella. A műsorban hazai hírességek vesznek részt egy mindentől és mindenkitől elzárt kísérletben.  írta meg az MMonline. 

10187541_original_celebcella_1.jpg

Forrás: Sony Pictures sajtószoba 

Az új, izgalmakkal teli anti-social kísérletben két héten keresztül négy-négy celeb vesz részt. A valóságshow házigazdája Papp Gergő lesz, aki mellett Skultéti-Szabó Katalin pszichológus szakértőként elemzi majd a játékosok viselkedését. A műsorban a hazai  hírességek egyedül költöznek be egy-egy konténerbe 5 napra, ahol elzárva a világtól, steril környezetben, információ, telefon, közösségi média és emberi kontaktus nélkül kell eltölteniük az időt. A kihívást nehezíti, hogy a cellákba nem szűrődik be természetes fény, így a játékosok az időérzéküket is elveszítik. 

Egyetlen segítségük és támaszuk az a három személyes tárgy, amit saját választásuk alapján bevihetnek magukkal. Az, hogy mindez mit hoz ki belőlük, és meddig bírják az elszigeteltséget, csak rajtuk múlik. A szobában ugyanis van egy piros gomb, melynek megnyomásával bármikor kiszabadulhatnak, de akkor a játék véget ér számukra.

A valóságshow első hetében Berki Krisztián, Lakatos Márk, Megyeri Csilla és Molnár Nini, míg a második héten Eke Angéla, Farkas Alexa, Henry Kettner és Mischinger Péter feszegetik majd önmaguk határait. 

Forrás: 

https://www.mmonline.hu/cikk/celebekkel-erosit-a-viasat/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr9416262714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása