Share-minator

Jön a Paramount+

2020. október 23. - shareminator

Az RTL Spike eltűnik a portfólióból, helyére érkezik a fiataloknak szóló Teennick. Mondta el Harsányi Gábor, a ViacomCBS Networks közép-kelet európai alelnök-vezérigazgatója Big Picture 2021 tévés konferencián.

unnamed_1.jpg

Forrás: https://lh3.googleusercontent.com/proxy/QCpMRKwhgy_yYwgnRRQ2ROxhZAzIJhH7QR6vGmDGWzr6omTFVZszk92aHGbUCWlSNbsS25ABSxhFFJsPWze2U2bGRQ 

Az RTL Spike helyén indul a Teennick csatorna, amely nevéhez méltóan tizenévesek számára kínál majd főleg tartalmakat.

Harsányi Gábor, a ViacomCBS Networks közép-kelet európai alelnök-vezérigazgatója Big Picture 2021 tévés konferencián jelentette be, hogy az RTL Spike-ot kivezetik a ViacomCBS hazai portfóliójából a csatorna gyengébb szereplése miatt.

A jövő év elején pedig elindul a CBS All Accest felváltó, az összeolvadt cég legkülönfélébb tartalmaiból hatalmas válogatást nyújtó fizetős streaming szolgáltatás is Paramount+ néven. Ez a helyi adottságoktól függően, fokozatosan jut majd el a világ különböző régióiba. 

 Forrás: http://kreativ.hu/kreativ_online/cikk/atszervezi_csatornait_a_viacomcbs__jon_a_paramount_is

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr6716253658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása