Share-minator

A TV2 berendelte a Mintaapák 3. évadát

2020. november 25. - shareminator

Jövőre megérkezik a Mintaapák 3. évada a TV2 képernyőjére – tudta meg a SorozatWikiA 3. évadról szóló információt a TV2 Média Csoport Sajtóosztálya is megerősítette, és azt is közölték, hogy a forgatás jövő tavasszal folytatódik. Ez alapján arra lehet számítani, hogy legkorábban 2021 nyarán kerülhet képernyőre az új évad.

06a57889dfdf6c95637a5a100a606374_600.jpgForrás: TV2 Sajtószoba

A sorozat 2. szezonjának forgatásai már befejeződtek, az epizódjai karácsonyig fognak kifutni a TV2-n. A Mintaapák tavaly novemberben indult a TV2-n, a kezdetekben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig már kifejezetten jó nézettséget produkált. A sorozat forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, majd ennek következtében április elején idő előtt véget ért a Mintaapák 1. évada.

A sorozat szereplőgárdája a 2. évadra jelentősen kicserélődött. Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán vették át a távozó színészek helyét. Az apák közül Mészáros Béla volt az egyetlen, aki a folytatásban is főszereplő maradt. A Mintaapák 2. évada augusztus végén indult a TV2-n és azóta is minden hétköznap este képernyőn van. 

 

Forrás: SorozatWiki.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr9216301176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása