Share-minator

Vasárnap este nem mindennapi döntővel búcsúzik a Sztárban Sztár

2020. november 05. - shareminator

November 8-án 18:50-től nem mindennapi produkciókkal, extra fellépőkkel és rengeteg izgalommal búcsúzik a TV2 showműsorának hetedik évada. Vasárnap este kiderül, hogy a tizenegy hetes küzdelem és megannyi felejthetetlen átalakulás után, 2020-ban végül Tóth Andi, Szabó Ádám vagy Vastag Csaba nyeri majd el a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet – írta meg a TV2 Sajtószoba. 

toth_andi.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

A döntőben a már kiesett versenyzők is visszatérnek, hogy egy közös dallal búcsúzzanak a nézőktől. A szóló produkciók mellett a három döntős egy-egy sztárduettel is színpadra lép a vasárnapi döntőben, Tóth Andi Dér Heniként Kasza Tibi oldalán, míg Vastag Csaba Dolly mellett Fenyő Miklósként bizonyíthat majd, Szabó Ádám pedig Pápai Jocit formálja meg egy Tóth Gabival közös dalban. Az esti show-t olyan meglepetésvendégek is színesítik majd, mint Charlie, aki Name Projecttel közösen vadonatúj köntösben viszi színpadra Annyi minden történt című slágerét. Balázs Fecó Berkes Olivérrel és DR BRS-sel, a népszerű Évszakok című dal feldolgozásával érkezik a TV2 stúdiójába, a Sztárban Sztár leszek! első évadának győztese, Békefi Viki pedig új, Cupido című dalát adja majd elő. 

szaboa.jpg

Forrás: TV2 Sajtószoba

Szabó Ádám plusz egy pontos előnnyel indul a a végső hajrában, mivel az elődöntőben az első helyen végzett. A nézők több körben is szavazhatnak majd kedvenceikre a TV2 Live applikációján keresztül, valamint emelt díjas sms formájában is. A nyertes a Magyarország legsokoldalúbb előadójának járó díj mellett 1 millió forinttal is gazdagodik, amit egy általa választott alapítványnak ajánlhat fel.   

vastagu.jpg

Forrás. TV2 Sajtószoba

Az utóbbi napokban nagy visszhangot váltott ki Curtis kizárása a versenyből. A TV2 döntése értelmében Curtis versenyzőként nem vehet részt a vasárnapi döntőben, és szerződésszegése miatt a cég megteszi a megfelelő jogi lépéseket. A csatorna azonban lehetőséget biztosít számára, ha bocsánatot kér a nézőktől a színpadon, hogy a többi kiesett versenyzővel közösen előadjon egy produkciót. Ezzel kárpótolhatja a cserbenhagyott és csalódott rajongóit. 

Forrás: TV2 Sajtószoba

http://sajtoszoba.tv/index.php?m=friss&id=1476 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr2716274574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása