Share-minator

November 15-től december 15-ig ingyenesen elérhető a National Geographic csatorna teljes műsorkínálata a mindigTV-én

2020. november 13. - shareminator

Egy egész hónapon át ingyenesen lesz elérhető a National Geographic csatorna teljes műsorkínálata. A díjmentes időszakban, visszarepülve az időben az ókori Egyiptomban találhatjuk magunkat és megtudhatjuk miről mesél Tutankhamon fáraó szarkofágja, de láthatjuk az óceán mélyén rejlő hajóroncsokat is, sőt még tudósok gondolatait is hallhatjuk a koronavírus-járvány alakulásáról írta meg az Mmonline.hu. 

photo-1521967906867-14ec9d64bee8.jpg

Forrás: https://unsplash.com/photos/PpYOQgsZDM4 

A nézők megtudhatják, hogy miről „mesél” több ezer év után a bebalzsamozott fáraó szarkofágja. A National Geographic rendkívüli dokumentumfilmjében a Diana: Saját szavaimmal című filmből megtudhatják a hercegné személyes, legbelsőbb gondolatait és érzéseit. A Bekasztlizva külföldön műsorban láthatják milyen a 'hűvösön' egy idegen országban, a Vírusvadászokban a tudósok legújabb értekezéseit hallhatják a koronavírusról. A háborús dokumentumfilmek szerelmesei is örülhetnek a Élet a II. világháború árnyékában és A Harmadik Birodalom építményei műsorok okán. 

Decemberben tovább borzolja a kedélyeket  Sam Sheridan sorozata az Elátkozott helyek atlasza. Az író-kalandor utánajár mi igaz többek között a hírhedt Drakula történetből és a Bermuda-háromszög rejtélyéből. A Lecsapolt óceán epizódjaiban pedig a tudósok rég elveszett roncsok nyomára bukkannak az óceán mélyén. 

Forrrás: Mmonline.hu

https://www.mmonline.hu/cikk/ingyen-jon-a-national-geographic-a-mindigtv-n/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://share-minator.blog.hu/api/trackback/id/tr7116284204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása